Cukier kokosowy ma charakterystyczny, brązowy kolor
oraz lekko kokosowy i karmelowy posmak. Jest zamiennikiem tradycyjnego cukru i
ma zbliżony poziom słodkości. Można dosładzać nim desery, ciasteczka, musli,
ciasta, napoje, czy pieczywo. Sprawdzi się również jako element
dekoracyjny.
Składniki: cukier
kokosowy
Produkt może
zawierać: gluten, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona
sezamu i produkty
pochodne.
Przechowywanie: W suchym i ciemnym
miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w temepraturze
nieprzekraczającej 25st.C.
Kraj
pochodzenia: Indonezja
Producent/ Podmiot
odpowiedzialny: Radziowi Sp. z o.o. ul. Chopina 8B 36-200
Brzozów office@radziowi.pl
Opakowanie: 1000g
Szczegóły dotyczące zgodności produktu z przepisami: