ZDROWA
ŻYWNOŚĆ
Klasyczna mate,
produkowana z selekcjonowanych liści. Składa się z listków, patyczków i pyłu.
Produkowana w Argentynie przez potomków polskich emigrantów. Smak wytrawny,
dłużej utrzymujący się, niż w wersjach tradycyjnych.
Składniki:
yerba
mate
Sposób
użycia:
1. Nasyp do 3/4 objętości naczynia susz Yerba Mate i
przykryj ręką górną część naczynia.
2. Odwróć naczynie i wstrząśnij tak by
pył z suszu znalazł się na ręce.
3. Delikatnie odwróć naczynie, tak by
zawartość nie zmieniła swojego położenia.
4. Włóż bombillę i zalej wodą o
temp. 70-80°C (można również zalać zimną wodą)
5. Czekaj 2-3 minuty i pij
przez bombillę powoli, pamiętając o tym by nie mieszać
naparu.
Producent:
La
Cachuera S.A.
Lote No 280
Apostoles -
Misiones
Argentyna
Podmiot
odpowiedzialny:
Argentyna Limited Sp. z o.o.
Słonki 20
02-814
Warszawa
Opakowanie:
500g
La Cachuera S.A., Argentyna
Lote No 280 Misiones Apostoles Argentyna
Telefon:
E-mail: consumidor@amanda.com.ar